Over ons:

g

g Introductie
g Sinds 1978
g Lokatie
g Antipodas Team
g Foto Galerij


Activiteiten:
g

g CATAMARAN
g WINDSURFING
g PADDLE SURF
g KAYAKING

g KIDS CAMP

g WAKEBOARDING
g ZODIAC RAIDS

g GROUP OFFERS


Interessante informatie:
g

g Surf Winkel
g Accommodatie
g Hoe kom je bij ons?
g Second-hand
g Nachtleven
g Andere sporten
g Werk als instructeur


Li
nks:g

x Webcam Basetes
x Meteo

g Comunidad Valenciana.com

 

h
h
h


PLEASE
CONTACT:
g

mail@lasantipodas.com
e-mail

d
 

Telephone contact numbers:

(+34)
965838310.
657182885.
637051910.

x

Visit our:

d

d
Book of the Year
d

RECOMMEND!

d

Title:
Notes of Initiation to Catamaran Sailing
Author:
Augusto Brunet
Editorial:
Las Antipodas

x
Equipment:
x

g

60% Off in 2007
Windsurfing Packs.
Full Equipe since: 490€

x
Surf Wear:
d

g


Deze geweldig spannende sport waar adrenaline en direct contact met de kracht van de natuur samen komt, veranderen de energie en vitaliteit van iedereen. Met onze methode, uitrusting en condities van het weer, wordt windsurfen een makkelijk te leren activiteit.


There are different programmes for this activity:

CURSUSSEN
UITRUSTING VERHUUR
FREESTYLE... THE NEXT LEVEL!
KIDS CAMP
CURSUSSEN EN METHODE

De cursussen zijn 100% effectief dankzij onze methode gebaseerd op direct en voortdurend contact met de pupillen en een programma speciaal en individueel ontworpen in overeenstemming met de persoonlijke omstandigheiden van de pupil. De cursussen zijn gebaseerd op plezier hebben tijdens het leren van een ontspannende sport, waar onze pupillen uiteindelijk voor komen!

8h GROUP CURSUS
Prijs:
2h/Dag in 5 Dagen
195 €

PRIVATE CURSUS
5 DAGEN
Prijs p/p:
1 Persoon
195 €
2 Personen
175 €
3 Personen
165 €
4 Personen
145 €

PRIVE LES
Prijs p/p:
1 Persoon
50 €
2 Personen
40 €
3 Personen
35 €
4 Personen
30 €

Cursussen zijn voor alle niveaus.
Alle zeiluitrusting is inbegrepen.UITRUSTING VERHUUR

WINDSURFING:
1 Hour

2 Hours

10h Pack

Seizoen Bono

EASY LINE
25 €
40
190
290
EVO LINE
30
50
225 €
350 €
PRO LINE
35 €
55
275
390

Lifejackets, wetsuits and harnesses included.

Na 30 jaar heeft het merk Roberto Ricci Designs (RRD) bewezen dat de technologie van windsurfen nog steeds verbetert: ze hebben de makkelijkste planken voor beginners ontworpen die momenteel op de markt zijn... Nu wordt leren wel erg makkelijk!

Wij zijn persoonlijk getuige geweest van de veranderingen in de planken van de afgelopen 5 jaren. Achter ons liggen die lange, slanke deuren die vreselijk onstabiel waren en alleen konden zeilen met meer dan windkracht 5! De trend in de laatste 5 jaren is om kortere planken te maken, makkelijker te manouvreren en confortabeler om te surfen. Daarnaast zijn de planken ook breder geworden en is het dus eenvoudiger om bij zachte wind te surfen en bieden ze meer stabiliteit.

Het is een echte revolutie!... en daarbij, ver weg zijn de dagen van geschaafde knieen om op de plank te komen en het slippen en glijden erop: moderne planken zijn bedekt met een speciale sponsachtige hoge dichtheids materiaal “EVA”: je voeten zullen je bedanken!

Long live Windsurfing!!

Vicky E-360

Vicky Sanchez

Freestyle betekent je 100% vrij voelen om te improviseren met alle soorten manoeuvres op een plank: de enige beperking is je eigen fantasie! Freestyle is de enige vorm van windsurfen waarbij je kan oefenen met iedere windsterkte. Met zachte briesjes kun je de Koning van de Baai zijn door verschillende soorten bochten, waanzinnige bewegingen en spectaculaire zeilrotaties te maken! Wij hebben de ideale uitrusting om geleidelijk beter te worden tijdens het oefenen. Met sterke wind is het tijd voor actie, als snelheid en vlakwater sprongen de sterren zijn.

Vicky Sánchez, PWA Windsurfing World Cup deelnemer is momenteel een van de beste freestylers ter wereld. Leer eenvoudig en pleziervol met haar aan je zijde. Je niveau maakt niet uit... freestyle is voor iedereen!

Helicopters, 360º, Clewfirst, Vulcans, Spocks, Grubbys, Speedloops, Swichstance... You can do it all!

10h GROUP CURSUS
Prijs:
2h/Dag in 5 Dagen
175 €

PRIVE LES
Prijs p/p:
1 Persoon
45 €
2 Personen
40 €
3 Personen
35 €
4 Personen
30 €

Cursussen zijn voor alle niveaus.
Alle zeiluitrusting is inbegrepen.

 

Cursos de vela para niños y jóvenes

De kleintjes in de familie kunnen alleen leren in een atmosfeer van plezier en spelletjes waarbij ze kunnen leren terwijl ze plezier hebben op het water. In ons Kids Camp programma gebruiken we een veelzijdig activiteitenplan met ondermeer Catamaran, Windsurf en Kayak, alles in groepen. Twee uur per dag activiteiten van maandag tot vrijdag met onze gespecialiseerde begeleider Vicky, voor alle kleintjes om te ontdekken wat watersporten zoal inhoudt.

Na het enorme succes van afgelopen jaar kun je ervan uitgaan dat Kids Camp terug komt bij Las Antipodas. Honderden kinderen ontdekten dat de zee en het strand veel meer plezier en activiteiten te bieden hebben dan zandkastelen bouwen met een emmer en een schep.

TIME FOR FUN AT... ¡LAS ANTIPODAS!

KIDS CAMP

DISCOVERY WATERSPORTS
ACTIVITEITEN:
Windsurf, Kayak, Catamaran,
Stand Up Paddle Surf & Snorkeling
TIJDEN:
Maandag tot Vrijdag 10:30-12:30
DOELGROEP:
Jongens en meisjes van 6 to 12
PRIJS:
150 €Sailing Pro Center LAS ANTIPODAS S.L. Ctra. Calpe-Moraira, Km.2.
Telephone Contact Numbers: (0034) 965838310 - (0034) 665853200
e-mail: mail@lasantipodas.com

The SAILING CENTRE and SAILING SCHOOL "LAS ANTIPODAS" are officially recognised by the Merchant Navy State Office (Dirección General de Marina Mercante, Subsecretaria de Altos Estudios Náuticos) (EDN.AL242), the Royal Spanish Sailing Federation (Real Federación Española de Vela) and the Valencian Community Sailing Federation (Federación de Vela de la Comunidad Valenciana). Manager: Augusto Brunet, National Monitor y Boat Racing Judge for the Federations ( R.F.E.V. and F.V.C.V). - CIF.B-O3982071.


© LAS ANTIPODAS 2008, All Rights Reserved..