Over ons:

g

g Introductie
g Sinds 1978
g Lokatie
g Antipodas Team
g Foto Galerij


Activiteiten:
g

g CATAMARAN
g WINDSURFING
g PADDLE SURF
g KAYAKING

g KIDS CAMP

g WAKEBOARDING
g ZODIAC RAIDS

g GROUP OFFERS


Interessante informatie:
g

g Surf Winkel
g Accommodatie
g Hoe kom je bij ons?
g Second-hand
g Nachtleven
g Andere sporten
g Werk als instructeur


Li
nks:g

x Webcam Basetes
x Meteo

g Comunidad Valenciana.com

 

h
h
h


PLEASE
CONTACT:
g

mail@lasantipodas.com
e-mail

d
 

Telephone contact numbers:

(+34)
965838310.
657182885.
637051910.

x

Visit our:

d

d
Book of the Year
d

RECOMMEND!

d

Title:
Notes of Initiation to Catamaran Sailing
Author:
Augusto Brunet
Editorial:
Las Antipodas

x
Equipment:
x

g

60% Off in 2007
Windsurfing Packs.
Full Equipe since: 490€

x
Surf Wear:
d

g

Beleef een geweldige zomer aan de Costa Blanca. De nieuwe Las Antípodas wakeboard school geeft je de mogelijkheid om te wakeboarden, te wake-skaten en te surf skimboarden op alle niveaus. Neem privelessen met de Hawaian wakeboarding kampioen! Lessen vinden plaats op en naast het water, en beslaan onder meer veiligheidsoefeningen en de beste trucs om nieuwe manoeuvres te leren en ontwikkelen. Learn with the best!


Deze activiteit kan op verschillende manieren worden uitgeoefend:

WAKEBOARDING
WAKE-SKATE
WAKE-SURF
APRENDE WAKE!

Liquid force

Wakeboard

WAKEBOARDING

Het begon allemaal 20 jaar geleden met een simpel doel: plezier hebben. Wat kon je doen achter een moterboot op volle snelheid? Alle surfers en skaters hebben er over nagedacht: ze mixten een skateboard en een surfboard en kwamen met een geweldige sport die uitgeoefend kon worden op vlak water. Toen dit eenmaal was bereikt, kwam het idee om sprongen te maken zonder het board het verliezen. Een dosis fantasie, uur na uur in de werkplaats en een paar voetbanden (breed genoeg om de voeten vast te houden), en al snel vlogen ze van golf naar golf om lol te hebben als nooit tevoren in de stroming van een motorboot! Maar dit was slechts het begin: een nieuwe sport was geboren.

Dankzij het vooruitzien en de passie die enkele personen in dit project hebben gestopt, kunnen we nu genieten van deze geweldige sport waar plezier, spanning, adrenaline en je fantasie samenkomen in een een spectaculaire authentieke Wakeboarding sessie!

Het was slechts een kwestie van tijd voordat nieuwe boards en voetbanden werden ontwikkeld in een poging naar perfectie die we nu onder onze voeten hebben.

Het bewijs hiervan is de nieuwe "Substance Series 2005" van Liquid Force. Het dient alle aspecten en alle niveaus: het is niet nodig om een professional te zijn om te weten dat je op een meesterwerk staat. Fun and easy to handle, dit koos Las Antípodas voor de komende jaren.

WAKE-SKATE

Als je denkt dat skateboarding een sport is om met je lichaam op het asfalt te vallen dan heb je nog geen kennis gemaakt met Wake-skating!

Ollies, Kick-flips, 180º, grabs, 360º ... en een heel repertoir van manoeuvres waarmee je kan beginnen te oefenen op het water! We garanderen dat het een stuk minder pijnlijk is dan skateboarden!

We hebben momenteel de nieuwe Liquid Force Wake-skate 2000 boards: veel betere pop, meer stabiliteit, easier to handle ... en het beste van alles: een 3D sponge pad voor betere voetgrip en meer houvast. (De eerste modellen waren rough-coated zoals skateboards dus je kunt je voorstellen wat dat deed met je huid!).

Je moet de slag even te pakken krijgen, hoewel het niet veel ervaring vereist; als je van skateboarding houdt moet je wakeskating proberen!

Deze nieuwe boards zullen je ogen openen over Wake-Skating!

WARNING: You'll be hooked for life!
WAKE-SURF

Wake-surfing is voortgekomen uit een passie voor surfen. 20 jaar gelden, op kalme dagen op momenten dat golfen nergens te zien waren, zochten surfliefhebbers naar een alternatief voor de gedwongen inactiefheid waar ze gek van werden; dus toen begon het surfen achter de golf van een motorboot. Het idee vorderde met de jaren en werd wat we nu kennen als "wakeboarding". Echter, wakeboarding begon snel meer te lijken op snowboarding dan dat het orginele idee was.   Deze dagen zijn de manoeuvres radicaler, met spectaculaire sprongen en rotaties dat het gebruik van schoenen (voetbanden) nodig maakt. Wake boards zijn nu kort en symetrisch om ze makkelijk handelbaar te maken.

Hut punt was dat de essentie in de geschiedenis van surfen vergeten was, dus werd het nodig om een alternatief te verzinnen om surfen mogelijk te maken als er geen golven waren.

En nu is het er... na vele jaren... WAKE-SURF IS TERUG!!! Van de handen van een van de beste board ontwerpers van de wereld: Jimmy Redmon, van Liquid Force, die het uiteindelijke wapen voor het surfen achter de eindeloze golf van een motorboot heeft ontworpen.

Kom en beleef de essentie van het surfen!

TIME FOR ACTION...

 

 

HET IS TIJD VOOR ACTIE...Sailing Pro Center LAS ANTIPODAS S.L. Ctra. Calpe-Moraira, Km.2.
Telephone Contact Numbers: (0034) 965838310 - (0034) 665853200
e-mail: mail@lasantipodas.com

The SAILING CENTRE and SAILING SCHOOL "LAS ANTIPODAS" are officially recognised by the Merchant Navy State Office (Dirección General de Marina Mercante, Subsecretaria de Altos Estudios Náuticos) (EDN.AL242), the Royal Spanish Sailing Federation (Real Federación Española de Vela) and the Valencian Community Sailing Federation (Federación de Vela de la Comunidad Valenciana). Manager: Augusto Brunet, National Monitor y Boat Racing Judge for the Federations ( R.F.E.V. and F.V.C.V). - CIF.B-O3982071.


© LAS ANTIPODAS 2008, All Rights Reserved..