Over ons:

g

g Introductie
g Sinds 1978
g Lokatie
g Antipodas Team
g Foto Galerij


Activiteiten:
g

g CATAMARAN
g WINDSURFING
g PADDLE SURF
g KAYAKING

g KIDS CAMP

g WAKEBOARDING
g ZODIAC RAIDS

g GROUP OFFERS


Interessante informatie:
g

g Surf Winkel
g Accommodatie
g Hoe kom je bij ons?
g Second-hand
g Nachtleven
g Andere sporten
g Werk als instructeur


Li
nks:g

x Webcam Basetes
x Meteo

g Comunidad Valenciana.com

 

h
h
h


PLEASE
CONTACT:
g

mail@lasantipodas.com
e-mail

d
 

Telephone contact numbers:

(+34)
965838310.
657182885.
637051910.

x

Visit our:

d

d
Book of the Year
d

RECOMMEND!

d

Title:
Notes of Initiation to Catamaran Sailing
Author:
Augusto Brunet
Editorial:
Las Antipodas

x
Equipment:
x

g

60% Off in 2007
Windsurfing Packs.
Full Equipe since: 490€

x
Surf Wear:
d

gBereik elke inham, onderzoek grotten, vaar in de schoonheid van onze kust alleen of in een groep. Duik op willekeurige plekken, hoe onbereikbaar ook over land en zelfs over zee: er zijn geen limieten voor de Kayak. Geniet van 100% sport en spanning in de golven. Dit alles is mogelijk met slechts 10 minuten oefenen.


Er zijn verschillende programma´s voor deze activiteit.

UITRUSTING VERHUUR
KUST AVONTUREN
VOLLE MAAN NACHT AVONTUUR
CRAZY URBAN KAYAK!

Stabel – licht – compact – sterk – easy to handle – snel – great fun!

KAYAK VERHUUR

Wij hebben drie verschillende modellen:

MAMBO: De authentieke zee kayak. Deze multi-purpose single zitter is geschikt voor zowel avonturen als voor golven. Makkelijk te besturen dankzij de korte lengte en zeer stabiel en veilig dankzij het ontwerp en de breedte.
It´s great!

OPTIMUS:  Dezelfde als de Mambo, erg stabiel en leuk om mee te varen. De Optimus heeft de capaciteit voor 2 personen en een kind in het middelste zitje.

DISCO+: Onze Kayak voor afstand en avontuur. De perfecte vorm en het uitzonderlijke gemak waarmee golven zijn te bevaren zijn de redenen om deze supersnelle Kayak te houden bij Las Antipodas!

 

KAYAK:
1/2 h.
1h
2h
10 H. BONO
Mambo:
8€
15 €
25 €
125 €
Ocean Duo:
15 €
25 €
40 €
200 €
Disco+:
-
18 €
30 €
150 €

SEIZOEN BONO

May to October

Geniet van kajakken het hele seizoen!
190 €
COASTING ADVENTURES

Calpe en Benissa bieden prachtige kansen voor watersport liefhebbers. De natuur van onze kustlijn, de geografie, de wijngaarden en amandelbomen op de aflopende kliffen, een verzameling aan grotten alsof speciaal ontworpen voor een Kayak excursie... en grote onderwatervelden van Poseidonia die bijdragen aan de kwaliteit van het water. Als het tot je dromen behoort om iedere hoek van dit blauwe paradijs te bezoeken, dan zal het kristal heldere warme water in dit gedeelte van de Mediteranean je droom vervullen. Geniet van de inspanning en leer vele hoekjes van de kust van Benissa kennen, plekken die veelal onbereikbaar zijn vanaf het land en vele zeilers zal fascineren.

Kayaks zijn het ideale middel om plekken te ontdekken die ontoegankelijk zijn vanaf het land. Dankzij het ontwerp van moderne Kayaks worden de mogelijkheden van traditionele Kayaks uitgebreid tot activiteiten zoals duiken of kamperen dankzij de waterdichte compartimenten. Het moderne ontwerp laat eht toe om te spelen op de golven en eenvoudig te surfen over de branding. Deze Kayaks legen zichzelf van water en zijn bijna onverwoestbaar; het veiligheidsniveau is enorm hoog. Daarbovenop, ons team van erkende professionele begeleiders met uitgebreide ervaring in het lesgeven van watersporten zal je in kort tijd leren hoe je in een Kayak moet varen en zal de korte weg naar plezier laten zien. De kennis en ervaring van de begeleiders maakt deze excursies tot een enorm succes.

COASTING ADVENTURE
Prijs:
Zaterdag om 09:30
30 €

 

VOLLE MAAN NACHT AVONTUUR

Vergezel ons bij iedere volle maan en ervaar een nieuw avontuur... Kayaken onder een deken van sterren in de volle maan! Klinkt goed? Wacht niet om te proberen: voel de schoonheid en ontspanning van in harmonie zijn met de natuur en in totale stilte en vrede. Op de veilige Rotomod kayaks, elk uitgerust met een lokalisatie apparaat, volg je onze gids in de inhammen langs de kust van Benissa van Les Bassetes tot Baladrar. Na het passerren van de Isle cliffs, begint de volle maan op te komen over een horizon die amper zichbaar is in de nacht. Een prachtige Mediterraanse ervaring die niet gemist mag worden!

Eenmaal terug in Les Bassetes kun je de nacht eindigen -of beginnen- met een heerlijke seaside appetizer!

FULL MOON
Prijs:
NIGHT ADVENTURE
40 €

(Seaside appetizer inclusief)

 

 Sailing Pro Center LAS ANTIPODAS S.L. Ctra. Calpe-Moraira, Km.2.
Telephone Contact Numbers: (0034) 965838310 - (0034) 665853200
e-mail: mail@lasantipodas.com

The SAILING CENTRE and SAILING SCHOOL "LAS ANTIPODAS" are officially recognised by the Merchant Navy State Office (Dirección General de Marina Mercante, Subsecretaria de Altos Estudios Náuticos) (EDN.AL242), the Royal Spanish Sailing Federation (Real Federación Española de Vela) and the Valencian Community Sailing Federation (Federación de Vela de la Comunidad Valenciana). Manager: Augusto Brunet, National Monitor y Boat Racing Judge for the Federations ( R.F.E.V. and F.V.C.V). - CIF.B-O3982071.


© LAS ANTIPODAS 2008, All Rights Reserved..