Over ons:

g

g Introductie
g Sinds 1978
g Lokatie
g Antipodas Team
g Foto Galerij


Activiteiten:
g

g CATAMARAN
g WINDSURFING
g PADDLE SURF
g KAYAKING

g KIDS CAMP

g WAKEBOARDING
g ZODIAC RAIDS

g GROUP OFFERS


Interessante informatie:
g

g Surf Winkel
g Accommodatie
g Hoe kom je bij ons?
g Second-hand
g Nachtleven
g Andere sporten
g Werk als instructeur


Li
nks:g

x Webcam Basetes
x Meteo

g Comunidad Valenciana.com

 

h
h
h


PLEASE
CONTACT:
g

mail@lasantipodas.com
e-mail

d
 

Telephone contact numbers:

(+34)
965838310.
657182885.
637051910.

x

Visit our:

d

d
Book of the Year
d

RECOMMEND!

d

Title:
Notes of Initiation to Catamaran Sailing
Author:
Augusto Brunet
Editorial:
Las Antipodas

x
Equipment:
x

g

60% Off in 2007
Windsurfing Packs.
Full Equipe since: 490€

x
Surf Wear:
d

g


Momenteel is de Catamaran de snelste, meest spannende zeilboot op de markt en op zee! De beste eigenschap van een catamaran is de mogelijkheid om hoge snelheid te bereiken met een lage windsnelheid; dit maakt de catamaran ideaal om te ontdekken welke sensaties zeilen zoal met zich mee kan brengen. De snelheid wordt bereikt met verrassend simpele uitrusting en de stabiliteit wordt gegeven door de dubbele drijvers die een catamaran een veilig geheel maken.


Er zijn verschillende programma´s voor deze activiteit:

CURSUSSEN
UITRUSTING VERHUUR
TOERS EN AVONTUREN
TRAINING EN WEDSTRIJDEN

CURSUSSEN EN METHODE

De cursussen zijn 100% effectief dankzij onze methode gebaseerd op direct en voortdurend contact met de pupillen en een programma speciaal en individueel ontworpen in overeenstemming met de persoonlijke omstandigheiden van de pupil. De cursussen zijn gebaseerd op plezier hebben tijdens het leren van een ontspannende sport, waar onze pupillen uiteindelijk voor komen!

COMPLETE CURSUS

COURS PRIVÉ
Prijs p/p:
1 Persoon
250 €
2 Mensen
190 €
3 Mensen
170 €
4 Mensen
150 €

 

1 PRIVE LES

1H PRIVE LES
Prijs p/p:
For All Levels
20 € + Cat

 

CATAMARAN TRIP

CAT EXPERIENCE
Prijs p/p:
Ontdek Catamaran
10 € + Cat

Cursussen zijn voor alle niveaus.
Vest, wetsuit en trapeze inbegrepen.

Catamaran rent & school

UITRUSTING VERHUUR

Wij vernieuwen onze uitrusting iedere 2 jaar, wat betekent dat onze huurders altijd zeilen met de laatste en nieuwste uitrusting.

Nogmaals gaan wij voor de Hobie Cat Getaway 17, een enorm snelle boot, stabiel en veilig. Het grote vollume van de drijvers (en accurate verdeling) maken dit een ideale boot voor de Mediterraanse zachte thermische winden; bij de zachtste bries van de wind vliegt de Getaway! De boot is officieel goedgekeurd voor 6 personen, maar zeilt alsof er maar 3 personen aan boord zijn! Met slechts 2 of 3 personen is het een echte kogel! Dit jaar bieden we ook de Gennaker aan.

De kleine broer van de ‘Getaway’ is de Hobbie Wave, een spannende, goed voor veel plezier 15 voet . Ideaal voor 2/3 personen.

Catamaran:
1 H.

2 H.

10h Pack

Hobie Cat 13' Wave
30 €
50 €
245 €
Hobie Cat 17´ Getaway
50
85
390 €

Vest, wetsuit en trapeze inbegrepen.CATAMARAN TOER EN AVONTUUR

Dit innovatieve project komt van jaren van ervaring en opent de deur naar zeilavonturen voor alle avontuurlijke personen, voor hen die van de natuur en spanning houden. Mogelijk voor iedereen met enige zeilervaring.

Na het grote succes van vorig jaar komen we terug met meer catamaran avonturen. Alle catamarans zeilen als een vloot - gevolgd door een reddingsboot - langs de mooiste en spannenste gedeelten van de Costa Blanca om inhammen, grotten, vuurtorens en de mooiste rustplaatsen te bezoeken.

Ons doel: het combineren van natuur, avontuur, teamwerk, goede atmosfeer, adrenaline, ontspanning en natuurlijk... een goede dosis zeilen!

Meld je aan voor dit grootse avontuur!

Programma:
Prijs:
"Catamaran Raid & Adventure"
150 €

Trainen en Racen met:
"CATAMARAN NEXT LEVEL"

Catamaran Next Level biedt de mogelijkheid om de spanning van het racen te ontdekken met een solide technische basis dat ook de ervaring ´on the limit´ biedt als zeiler. Perfecte manoeuvres, trapeze, beastly close-hauling, en dit jaar nieuw: onze catamarans’ Gennaker uitrusting. Leer om maximale snelheid uit de catamaran te halen.

Tijd om naar het volgende niveau te gaan met Las Antípodas!

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Sailing Pro Center LAS ANTIPODAS S.L. Ctra. Calpe-Moraira, Km.2.
Telephone Contact Numbers: (0034) 965838310 - (0034) 665853200
e-mail: mail@lasantipodas.com

The SAILING CENTRE and SAILING SCHOOL "LAS ANTIPODAS" are officially recognised by the Merchant Navy State Office (Dirección General de Marina Mercante, Subsecretaria de Altos Estudios Náuticos) (EDN.AL242), the Royal Spanish Sailing Federation (Real Federación Española de Vela) and the Valencian Community Sailing Federation (Federación de Vela de la Comunidad Valenciana). Manager: Augusto Brunet, National Monitor y Boat Racing Judge for the Federations ( R.F.E.V. and F.V.C.V). - CIF.B-O3982071.


© LAS ANTIPODAS 2008, All Rights Reserved..